”VI ÄR PÅ (våning) G NU!”

Vart ju ingen bloggning den sista dagen, tyvärr. Men är får ni ett hum om vad som hände. Typ en hel uppsats. Läs om ni orkar! PÖSS!

Sista dagen i London..,.

Ja vem hade trott att den skulle bli precis såhär? PTJA?

Dagen började med att det fuckade up helt på frullen.. Det var KÖ,, JA KÖÖ in till frukostmatsalarna. Dessutom regnade det rätt så hårt ute. Vi som skulle fara tilll Nothing Hill på marknad..

Som tur var så drog regnet förbi och solen tittade fram. Det var en riktigt skön vårsol som värmde våra ansikten när vi gick ned för Portabello Road. Lite köp här och lite thairestaurang där. Vi blev alla lite småkär när vi passerade en gatumusikant som såg beskymmrad med söt ut och sjöng jätte jäätte fint.

Som ni förstår så är det ju Nothing Hill vi snackar om. Man kan inte vara där utan att ha sätt dörren med stort D. Så vi sneakar in i bokshoppen som är med i filmen och hittar en bok där det står om en massa filmer och de ställen där de spelats in (i London alltså). Efter att Emelie febrilt letat så hittar vi adressen: 280 Westbourne Park Road. Efter lite origentering så hittade vi dörren som var just intill Starbucks. Trotts att dörren är svart nu och att det inte fanns någon trappa osv så är vi ganska lyckliga.


Tyvärr blev trippen med London Eye aka Millennium Wheel inställd. Tydligen hade en dörr i en kapsel lekt rövare. Men vi fick i alla fall fina bilder på den innan vi for till LejsterSQUARRE för att möta upp med lärarna. De bjöd på brakmiddag på en mysig italienskt restaurang.


Som avslutning så bestämmde jag Simu och Eriksson för att dra till King's Cross för att kolla in perrong 9 ¾.. OCH OJA ,, visst finns den alltid!


Dagens ändå roligaste händelse var dock när vi satt på gamm PicadillyLine för att fara till Russel Square. Vi fick sitta mittemot tre killar med skägg och pizza. De hade en massa djupa och roliga diskussioner som vi (i alla fall jag) tjuvlyssnade på. Sen så ser vi att en reklam om Lappland var precis ovanför deras huvuden. Så först så kollar de andra på den litegrann. Jag försöker läsa lite mer ingående om vad det stod (böjde mej fram och kisade). Plötsligt så säger killen mitt emot mej. "What are you looking at?"

Haha vi skrattar och ba "LAAAAPLAAAND! SWEEEDEN YOU KNOW. OUR COUNTRY!"

Och han dirri "Ohh Sweden!.... Vfafaoeen,, Does that make any seense to youl?"

Vi förstod inte alls vad han så så vi sa förståss "Ehh noo?!"

Sen var vi redan framme vid Russel Square och var tvungen att hoppa av.

"Oh your going now, but Good Buy and have a good night!"

"GOOOD BYYYE!"

"......vafaan,!"

Det var I det ögonblicket som vi förstod att det som han försökt saga var VAD FAN. Vi fick ett skratt anfall och gick åt helt fel håll.. Fick vända om och siktade mot hissarna.

HAHAH DE DÄR JÄÄDRA HISSARNA.....

När vi kom in i hissen som var riktigt proppis så börjar vi skratta igen och imitera killen på tunnelbanan. Bakom Hanna så står det då en tysk som säger nått oförståeligt till några andra åsen tittar han på oss och skrattar, och hela hissen hänger på.. VI ,, vi bokstavligt fnittrar ihjäl oss..


Vi hamnade i ett jädra regnskitväder.. Det fulkommligt öste ner.. Så nu har vi levt Londonlivet på 1 vecka.. Så slitet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0