SEG INTERNETUPPKOPPLING

Hej allihopa! Trist att internet uppkopplingen inte är den bästa här som säkert Mimmi sagt redan så igår satt vi flera timmar och försökte få igång allting förgäves. Dock verkar det bli något café eller ett annat hotell i fortsättningen om det ska vara såhär. Inge kul att blogga då vi inte kan visa saker eller ens komma in på nätet. Hur som helst så är Londonlivet kanon. Vi har blivit Londonmänniskor nu, vi går hur snabbt som helst (förut lunkade vi på i vanlig takt och stannade ibland) samt att vi inte håller reda på grön och röd gubbe på övergångsställen. Dessutom har hela grejen med att bilarna kör på vänster sida blivit en normal grej så det kommer bli konstigt att komma tillbaka till Sverige igen. Man vänjer sig fruktansvärt fort.

Vi har nu annars ätit frukost, Mimmi har hittat Photografers Galleris adress som vi ska till om en stund. Igår kom även fler lärare ner så nu är vi ett stort sällskap. Dock är det nu vi får lite press på oss, vi ska ju för tusan klara oss själva. Som hanna skrev igår så gick det bara fint igår iallafall. Och idéerna vi fixade fram till redovisningen var AWESOME!

Dessutom så vet jag att flera tror att vi har det som en semester här. Think again. Det är grymt att vara här, självklart men vi jobbar på som galningar, springer runt tills fötterna blöder, klart så är det värt det men det är ingen semester där vi bara chillar runt hela dagarna. Nejdå, vi sliter. Vi är trötta och vi förstår inte heller inte hur vi ska orka en skolvecka på detta då vi kommit hem på söndagkväll. Nej nu vätnar Mimmi på att jag ska slå av datorn och springa med henne till hotellrummet. Later guys! (Finns sjukt mycket amerikaner här på hotellet som är ganska roliga att lyssna på!)

/ Emelie

Kommentarer
Postat av: Micaela

Låter som att ni har det awesome där borta! Trots allt arbete och allt slit. Ha en fortsatt bra vecka! :) kram

2009-01-14 @ 23:06:19
URL: http://micaelaaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0